نحوه تعمیر گلس موبایل از تلفن همراه خود بیهوده استفاده نکنید، تا جایی که تقریباً هرگز نخواهید توانست از آن جدا شوید. عیب همیشه در دست گرفتن موبایل این است که احتمال افتادن آن روی زمین افزایش می یابد. در واقع، یک افت می تواند باعث شکستن صفحه نمایش و هزینه تعویض شیشه برخی از تلفن های همراه شود.

آیا این دقیقا همان چیزی است که برای شما اتفاق افتاده است؟ الان گوشیت خرابه و صفحه نمایشت تا حدی خراب شده؟ نگران نباش من بهت کمک میکنم در راهنمای امروز به شما نشان خواهم داد که چگونه گلس تلفن همراه را تعمیر کنید تا کاملا نو بسازید و مانند قبل به استفاده از آن ادامه دهید. من شما را در مورد روشی که باید در یک مرکز مجاز دنبال کنید یا در صورت اتمام گارانتی، تعمیر شخصی قطعه مورد نظر را به شما توصیه می کنم.

نحوه تعمیر شیشه تلفن همراه: مراحلی که باید دنبال کنید

وضعیت گارانتی را بررسی کنید

قبل از شروع مداخله تعویض گلس تلفن همراه، توجه به گارانتی محصول ضروری است. برش صفحه نمایش دستگاه مداخله ای مشمول ضمانت قانونی نیست. این نوع مداخلات در اکثر موارد بدون گارانتی و حتی با هزینه های قابل توجه انجام می شود.

برای کاهش هزینه های این نوع مداخله، برخی از بسته های بیمه اختیاری در دسترس هستند که خسارت های تصادفی را پوشش می دهند. مثال بالاتر از همه، AppleCare +، خدمات بیمه اپل است که هزینه های مداخله را در صورت آسیب تصادفی به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.

با این حال، در صورت بروز مشکلات صفحه نمایش برای برخی از ایرادات کارخانه مانند سوسو زدن، نوارهای تیره یا پیکسل های از دست رفته، مداخله جایگزینی ممکن است با ضمانت پوشش داده شود، مشروط بر اینکه ضمانت قانونی 24 ماهه از تاریخ خرید گوشی (شما می توانید تأیید کنید) تاریخ خرید از طریق رسید یا قبض فروش).

توصیه من به شما این است که با قرارداد گارانتی که در برگه های موجود در بسته بندی یا در بخش های اختصاصی وب سایت های رسمی سازندگان خواهید یافت، م کنید. برای مثال، می توانید قرارداد گارانتی را در قسمت های مناسب اپل هوآوی یا سامسونگ مشاهده کنید.

اگر فاکتور یا رسید خود را ندارید، می توانید وضعیت گارانتی را از طریق کد IMEI یا شماره سریال تلفن همراه در وب سایت سازنده بررسی کنید. به عنوان مثال، می توانید از طریق وب سایت های رسمی مربوطه شرکت های مورد نظر به بخش راهنمای اپل یا هواوی دسترسی پیدا کنید.

شیشه را توسط مرکز مجاز تعویض کنید

اگر تصمیم گرفته اید به یک مرکز راهنمایی مجاز اعتماد کنید، می توانید نزدیک ترین مرکز تعمیرات موبایل به خودتان یا به جایی که از فهرست به روز شده در وب سایت سازنده استفاده می کنید پیدا کنید، زیر نظر بگیرید و از آن ها پرس و جو کنید.

برای آیفون به بسیاری از اپل استورهای حاضر در ایتالیا که آدرس آنها در قسمت اختصاصی وب سایت اپل منتشر شده است مراجعه کنید، در غیر این صورت می توانید از طریق تلفن یا چت با پشتیبانی فنی تماس بگیرید که به حل مشکلات کاربران از راه دور کمک می کند.

صفحه نمایش گوشی هوشمند من شکسته است، چه کار کنم؟

قبل از تعمیر چه باید کرد:

• اول از همه، از دستگاه خود در رایانه یا در فضای ابری نسخه پشتیبان تهیه کنید. داده های شما ذخیره خواهد شد.

با بیمه های مختلف خود چک کنید، برخی از آنها ممکن است مفید باشند، اغلب با فرانشیز. آنها همچنین می توانند در صورت شکستن صفحه نمایش کسی کار کنند. اگر هنگام خرید دستگاه خود بیمه اضافی گرفته اید، با آن تماس بگیرید.

• قبل از سپردن تعمیر، سیم کارت را از گوشی هوشمند خارج کنید.

اگر دستگاه شما هنوز تحت گارانتی است، آن را با دقت بخوانید زیرا اگر با گوشی هوشمند در تعمیرگاه غیرمجاز کار می کنید، ممکن است گارانتی باطل شود. برای حفظ ضمانت های خود، یک مرکز تعمیرات مورد تایید سازنده خود را انتخاب کنید.

• صفحه نمایش گوشی هوشمند خود را تعمیر کنید

بسته به ارزش گوشی هوشمند شما، تعمیر آن بیشتر از خرید یک گوشی جدید جالب است. هزینه تعمیرات از 40 تا بیش از 200 یورو متغیر است، اما همه دستگاه ها قابل تعمیر نیستند. قبل از اینکه به آن اعتماد کنید، همیشه یک برآورد بخواهید. تعمیرکاران را در شهر، سوپرمارکت ها یا مراکز خرید و همچنین در اینترنت پیدا خواهید کرد.

نحوه تعویض گلس تلفن همراه

برای تعویض گلس موبایل خود به شما پیشنهاد می کنم راهنماهای سایت iFixit را دنبال کنید. اگر این ترفند را از دست دادید، از شما دعوت می کنم این فصل قبل را بخوانید تا راهنمای مناسب دستگاه خود را پیدا کنید.

مراحل نشان داده شده را به دقت دنبال کنید و تصاویر یا فیلم های پیوست شده را با دقت مشاهده کنید. اگر سوالی دارید، توصیه می کنم از فروم iFixit برای درخواست کمک استفاده کنید. اگر چنین است، v را نیز قرار دهید.

اگر با فناوری های جدید راحت نیستید و کمی دستکش هستید، انجام این کار توصیه نمی شود.

فراموش نکنید که از گوشی هوشمند بازسازی شده خود محافظت کنید!

پس از تعمیر گوشی خود، به یاد داشته باشید که از آن با قاب و شیشه محافظت کنید. بهتر است شیشه محافظ توسط فروشنده در فروشگاه نصب شود تا از حباب های هوا و دانه های گرد و غبار جلوگیری شود.

همچنین می توانید یک حلقه نگهدارنده در پشت دستگاه بچسبانید. این حلقه به شما این امکان را می دهد که انگشت خود را در آن فرو کنید تا دستگاه خود را نگه دارید، کمتر سقوط می کند!

منبع:paradacreativa

میانگین حقوق کارشناسان تعمیرات موبایل در خارج چقدره؟

راه حل‌هایی برای تعمیرات موبایل به خصوص تعمیر گلس موبایل

های ,تعمیر ,گوشی ,گارانتی ,تلفن ,دستگاه ,می توانید ,صفحه نمایش ,خود را ,کنید اگر ,گوشی هوشمند

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

Android apps anime pc game فروشگاه آنلاین مامال Cherelle's style هلدینگ استاد پورجعفری مطالب اینترنتی مطالب اینترنتی بررسی هنر گرافیک اجناس فوق العاده اخبار بازی ها و تکنولوژی و جدیدترین اختراعات پیشرفته جدیدترین اخبار سینما و تلویزیون و هنرمندان